Kevät

Kevät on vuodeajoista elmänmyönteisin. Odotus kaikesta uudesta elämästä mikä puhkeaa esiin. Ensin taimelle, sitten kukkimaan ja syksyllä saamme odottaa satoa.

Kaikki on niin hienosti suunniteltu, paraskaan ihmisen tekemä kone ei pysyty lähimainkaan samaan. Pieni siemen kylvetään maan sisään, niin se alkaa itämään. Mikä sen saa aikaan?. Miten se osaa kasvaa oikeaan suuntaan ylöspäin? Se on elämä, joka on koodattu DNA koodiin. Jokaisessa solussa on koodi(rakennusohje), mikä on niin pieneksi pakattu tietopankki (kaikkien elävien olentojen ja kasvien, mitä maailmassa miljardeja lajeja, solujen DNA:t mahtuisi teelusikkaan ja painaa vain 1/50 osa hyttysen painosta). Jos tieteessä osataan tehdä jokin pieni asia, vaikka mikroprosessori se on ”huippuälykäs tuote” vaikka DNA on monta kertaa monimutkaisempi ja pienempi, silti tiede väittää sen kehittyneen itsekseen. Vaikka tiedemiehet osaisikin tehdä samat aineosat sisältävän siemenen, siitä puuttu elämä, ei se lähde kasvamaan. Samoin puu jos se kerran kuivettuu, ei sitä saada takaisin kasvamaan, vaikka kuinka hoivataisiin sitä. Samoin on eläimet ja ihmiset jos niistä poistuu elämän henki, ne kuolevat. Ja ihminen on siinä erilainen, että Jumala tarkoitti ihmisen elämään kansaan ikuisesti, mutta kun ihminen lankesi syntiin tarvittiin sijaiskärsijä. Jumala lähetti oman poikansa kärsimään ja kuolemaan hirvittävän ristinkuoleman, että sinulla ja minulla olisi mahdollisuus ottaa lahjana iankaikkinen elämä vastaan. Hän ei vie ketään väkisin taivaaseen, se on täysin vapaaehtoinen ratkaisu ja tehtävä täällä ajassa.

Vaikka tiedemiehet, silmääkään räpäyttämättä totena kerskuu tietävänsä, kakiesta kaiken, he eivät ymmärrä elämän synnystä juurikaan mitään, se on tarinan kerrontaa ja nämä ”aikuisten sadut” ovat vielä ainoa totuus jota ei saa edes arvostella.

Niinhän se on, että kaikessa Raamattuun ja uskoon liittyvissä asioissa Jumalan arvovalta on lyöty ihmisten toimesta lokaan ja Suomessakin Päivi Räsänen on joutunut jo kolmatta kertaa syytteeseen, siteeratessaan Jumalan sanaa, Raamattua. Olemme menossa kovaa vauhtia antikristilliseen aikaan, jossa uskovia tullaan vainoamaan entistä enemmän, mutta meidän on hyvä muistaa, kuka lopuksi seisova viimeisenä multien päällä, Hän on herrojen Herra ja kunigasten Kuningas meidän vapahtajamme Jeesus Kristus. Siunausta kaikille TN

Posted in Uncategorized.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.