ISRAELIN TERVEISET

ISRAELIN TERVEISET

Saimme tilaisuuden käydä äkkilähdöllä Israelissa ja lyhyen ajan ja valmistautumisen takia, emme ehtineet kovin monessa paikassa käymään.

Lensimme Eilattiin missä olikin kesäisen lämmintä +20..+27

Sapattina kävimme Jerusalemissa vanhassa kaupungissa ja itkumuurilla,

meille tuntemattomat FB juutalaiset ystävät tarjosivat sapatti aterian ja yösijan. Saimme nähdä miten tavalliset juutalaiset viettävät sapattia.

Tapasimme myös Korhosen Sirkan ja Eikan Jerusalemissa, he lähettivät oikein rakkaita terveisiä Laukaaseen.

He on tehneet vapaehtoistyötä Tel Avivissa ja Jerusalemissa narkkareitten ja kadunihmisten parissa. Eikka kertoi, että nyt jos koskaan on aika panostaa Israel työhön.

Saimme kokea erikoisen johdatuksen kun meidän kyytiin liftasi kolme USAn juutalaista poikaa kuuntelimme auto stereoista musiikkia minun puhelimesta mitä olin sinne ladannut n 200 kpl

Juuri kun olimme vaihtaneet kuulumiset ja he olivat vain n.8 km matkan aikana alkoi soida ylistyskappale ”Yksi nimi vain” missä sanotaan ”Jeesus..Jeshua Hamasia Elohim Adonai eli Jeesuksen nimet englanniksi ja hepreaksi

Välittömästi alkoi supatus kuulua takapenkiltä he kyllä kuuli mitä laulussa sanottiin ja kaikella on merkitystä elämässä pieni ajan rahtunen voi muuttaa ja on vaikuttaassa ihmisten myöhempään elämään rukoillaan näiden nuorten poikien puolesta jotka olivat tulleet USAsta opiskelemaan Tooraa, että he saisi löytää todellisen pelastajan ottaa Hänet pelastajana vastaan.

Posted in Yleinen.