Jeesus on varsinkin uskovien vapahtaja

Jeesus on koko maailman ja varsinkin uskovien vapahtaja

1.Tim 2:15 Varma on se sana ja kaikin puolin vastaanottamisen arvoinen, että Kristus Jeesus on tullut maailmaan syntisiä pelastamaan, joista minä olen suurin.

Paavali kirjoitti: olevansa syntisistä suurin, vaikka hän oli apostoli.

Hänen kauttaan tuhannet saivat kuulla ilosanoman ja kääntyivät kristityiksi.

Varmaankin hän koki näin, koska oli vainonnut kristittyjä ennen uskoon tuloaan.

Kukaan ei ole niin suuri syntinen, ettei Jeesuksen sovitustyö häntäkin koskisi,

eikä vastaavasti kukaan ole niin hyvä itsessään, ettei tarvitsisi Jumalan armoa ja Kristuksen sovitystyötä osakseen.

Meidän pitää joka päivä seurata Jeesusta ja tarvitsemme aina uudelleen pyytää anteeksi vääriä tekojamme ja tekemättä jättämisiämme, sillä maailman henki niin helposti tarttuu ja paholainen osaa ja tietää, mitkä ovat meidän heikot kohtamme ja niihin hän aina iskee saadakseen meidät lankeamaan.

Ja yrittää masentaa, ettei sinusta ole uskovaiseksi, ethän sinä pysty vastustamaan edes tuota kiusausta.

Meidän tulee muistaa, että Hän on varsinkin uskovien vapahtaja.

1.Tim 4:10 Sillä siksi me vaivaa näemme ja kilvoittelemme, että olemme panneet toivomme elävään Jumalaan, joka on kaikkien ihmisten vapahtaja, varsinkin uskovien.

1 Piet 5:8 Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä.

Ef. 6:12 Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.

Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska, ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet, ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana. Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta.

Paholain tietää, että sillä alkaa käydä aika vähiin ja se kiristää otettaan ja siksi on tärkeää pukea päällemme Jumalan koko sota-asu.

Posted in Yleinen.