UUSI VUOSIKYMMEN 2020

UUSI VUOSIKYMMEN 2020

Uusi vuosi ota alku uusi, siinä sinulla on mahdollisuus” Road yhtye laulaa laulussaan. Jokaisella on mahdollisuus alkaa alusta. Vaikka kaikki asiat olisi menneet pieleen, joka aamu on armo uusi.

Olemme eläneet nopeasti muuttuvien asioiden aikaa ja se mikä tänään on varmaa, voi huomenna olla mennyttä historiaa.

Saakoon Jumala armossaan siunata meitä jokaista ja johdattaa seurakuntaansa sinne minne Hän tahtoo sen viedä.

Miten ihmiset saisikaan ymmärtämään nämä taivasasiat? Onhan kyse elämän tärkeimmästä asiasta ja ne valinnat, mitä ajassa tehdään vaikuttaa meihin myös ikuisesti.

Miksi kukaan eläisi vain tälle pienelle hetkiselle mikä täällä eletään ja hukkaisi pitkän loppumattoman ikuisuuden.

Vielä saamme vapaasti julistaa, (ainakin Kotikulmassa) Raamatun sanaa ja puhua synnistä sen oikeilla nimillä, näyttää vaan maallistuminen menevän sillä vauhdilla eteenpäin, että kuinkahan kauan näin saakaan jatkua.

Muistetaan myös rukoilla päättäjien puolesta, että he saisivat tehdä Jumalan mielenmukaisia ratkaisuja ja että ne oikeat ihmiset, jotka voi vaikuttaa myönteisesti näihin asioihin voisi tulla valituksi niihin tehtäviin.

Aikoinaan Joosef myytiin Egyptiin orjaksi, mutta hänestä tulikin Israelin kansakunnan pelastaja.

Jumalalla on tapana käyttää, ihmisen heikkoja hetkiä, oman työnsä eteenpäin viemisessä. Kun ihminen on ”heikko” silloin hän on myös nöyrä, jota Jumala voi ja tahtoo käyttää. (Jumala on ylpeitä vastaan, vaan nöyrille hän antaa armon)

Sodat ja muut katastrofit ovat olleet herättämässä kansoja Jumalan puoleen.

Rukoillaan, ettei niin tarvitsisi käydä Suomessa.

Joos.4:24
jotta kaikki maan kansat tulisivat tietämään, että Herran käsi on väkevä, ja jotta te pelkäisitte Herraa, teidän Jumalaanne, ainiaan.
Posted in Yleinen.