Ilmastonmuutoksesta

Tässäkö totuus ilmastomuutoksesta?

Tieteen kuvalehden etusivu, kristityssä Suomessa, ajatelkaa nyt! tiede yllyttää ihmisiä: olemaan tekemättä lapsia, Jos lapsi jää syntymättä säästetään 58,6 tn CO2 ilmastonmuutoksen torjumiseksi !!. Missä ajassa me eletään? Syntymättömät lapset tapetaan ennen syntymää kohtuihin. Vanhukset kohta piikitetään ennen aikojaan, ja nyt vielä tämä.

Ei lapsia ja vanhempia saa syyllistää ilmaston muutoksesta, joka suurelta osin johtuu auringon ja muitten tekijöiden vaihtelusta, samaan aikaan soditaan ja tuhotaan ympäristöä (kaivostoiminta, valtamerilaivat)

Kyllähän tämäkin edes auttaa Suomalaisten häviämistä sukupuutton ja kohta täälläkin otetaan lain perustaksi muu kuin kristillinen arvopohja.

Room 1:21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
Matt.10:22 Ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden; mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.

Posted in Yleinen.