Luonnon ihmeitä

Luomisen ihmeitä

Tikka

Lintu pystyy hakkaamaan talttamaisella nokallaan puuhun 16 kertaa/s. Yksikin isku riittäisi tainnuttamaan tavallisen linnun. Tikan aivot ovat ”pussissa” joka kiristyy samalla sekunnin sadasosalla, kun isku tulee. Jalan kynnet on suunnitelu puun rungossa pysymistä ajatellen ja voimaks pyrstö tukee linnun paikoilleen. Pitkän kielen (n.20cm) avulla se nappaa toukan. Kieli pitää myös sovittaatakaisin suuhun. Se onkin sijoitettu nerokkaasti pään sisään omaan paikkaansa.
Liian monta hienoa ominaisuutta, ei voi olla sattumaa, siis hienosti suunniteltu.
Saar. 3:11 Kaiken hän on tehnyt kauniisti aikanansa, myös iankaikkisuuden hän on pannut heidän sydämeensä; mutta niin on, ettei ihminen käsitä tekoja, jotka Jumala on tehnyt, ei alkua eikä loppua.

Vesi

Vedessä on tusinan verran ominaisuuksia jotka välttämättömiä elämälle.
Vesi on erilainen kuin muut nesteet se on painavinta +4 oC ja keveintä jäätyneenä, se mahdollistaa vedenalaisen elämän, muutenhan järvet jäätyisi pohjasta alkaen.
Vesi on sopivan notkeaa, että kasvit voi sitä käyttää ja veri voi kiertää ihmisessä (60% vettä).
Hikoilu pitää kehon lämpötilan sopivana jo asteen nousu saa ihmisen sairaaksi.
Veden ja painovoiman suhde oikea, että veden kiertokulku toimii, höyrystyy pilviin eikä haihdu avaruuteen ja sateena kastelee kasvit. Vettä on riittävästi ja kiertokulku puhdistaa veden uusiokäyttöä varten.
2.Piet.3:5 Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta.

DNA
Kaikki elämä on kirjoitettu DNA koodiin. Jokaisessa sinun solussa on koodi, jos se kirjoitettaisiin kirjainmuotoon se olisi 100 hyllymetriä paksu kirja! Koodi sisältää yhden ohjelman vasemmalta oikealle ja toinen ohjelma oikealta vasemmalle ja lisäksi pätkä sieltä, toinen täältä on oma ohjelma, merkitsee esim. rakennusohjeita jollekkin solulle.
Paras koodi mitä voi olla olemassa. Tosi tiheään pakattua tietoa. Kaikkien eläin ja kasvien DNA-koodit painaa vain 1/50 osa hyttysen painosta.

Luonto itse opettaa meille ja ikäänkuin huutaa:

Made in Heaven (valmistettu taivaassa) Näin ihmeellisen hieno maailma ei ole voinut syntyä itsestään ja sattumalta, kaikki on hienosti balanssissa, värit äänet, lämpötilat jne.

Ps.14:1 Veisuunjohtajalle; Daavidin virsi. Hullu sanoo sydämessänsä: ”Ei ole Jumalaa”. Turmiollinen ja iljettävä on heidän menonsa; ei ole ketään, joka tekee, mikä hyvää on.

Usko Jumalaan ja hänen luomistöihinsä ei yksin riitä, vaan Jeesus on otettava henkilökohtaisesti pelastajana vastaan.

Paholainenkin tietää että Jumala on, ja vapisee. Lopunaikana sillä on kiire hajoittaa ja särkeä seurakunnat ja kodit ja yksilöihmiset syöstä turmioon, pois Jumalan luota.

Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä.” Luuk 21:36

Jeesus itse sanoi: kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?” (Luuk 18:8)

Meidän jokaisen pitää valvoa tilaamme, Jos joku luulee seisovansa katsokoon, ettei lankea.

Elämme tosi nukuttavaa aikaa ja siksipä paras tapa pysyä hereillä on, olla työssä mukana ja tietenkin unohtamatta rukoilla ja lukea sanaa säännöllisesti. (T.N)

Posted in Yleinen.