Sateenkaari

Sateenkaari

Se aito ja alkuperäinen sateenkaari jonka Jumala antoi merkiksi ihmiskunnalle siitä lupauksesta, että Hän ei tuhoa ihmisiä vedenpaisumuksella ja siinä on värejä seitsemän. (täydellisyyden luku)

Kun tässä pride lipussa (jonka he ovat ”varastaneet” idean Jumalalta) värejä on vain 6 (ihmisen luku) Ihminen kun lankesi paratiisissa syntiin niin he häpesivät ja yrittivät mennä Jumalaa piiloon ja selitellä tekemisiään.

Sama koskee tätä aikaa. Kun Raamattu sanoo selvästi jonkun asian synniksi, halutaaan selitellä ja verhota synti ”rakkauden kaapuun” ja se on vain osa totuutta, että ihmiset menee ”halpaan” ja uskovat valheen. (2 Tes 2)

8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

voiko sitä enää selvemmin sanoa (Room 1)

22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

Kor 13 Rakkaus ei käyttäydy sopimattomasti…

4 Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä; rakkaus ei kadehdi, ei kerskaa, ei pöyhkeile,
5 ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaansa, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa,
6 ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa;
7 kaikki se peittää, kaikki se uskoo, kaikki se toivoo, kaikki se kärsii.
Hepr. 12:14 Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa;

Jeesus sanoi syntiselle naiselle. (Joh 8:11) En minäkään sinua tuomitse; mene, äläkä tästedes enää syntiä tee”. Tämän jakeen loppuosa unohdetaan lukea.

Emme saa tuomita ketään ihmistä, mutta rakkautta se on mitä suuremmassa määrin varoittaa syntistä synnistä ja tulevasta tuomiosta!

Niin oli Nooan päivinä ja niin oli Lootin päivinä. Totuuden julistajia vihattiin ja se on tänäkin päivänä se on vihapuhetta. Suvaitsevaisia ollaan vaan synnin suhteen, mutta toisinpäin ei riitä ymmärrystä vaan heti vihaisia kommentteja sataa.

He nukkuu syvää synnin unta, ja suuttuvat jos joku yrittää herätellä heitä ajattelemaan.

Posted in Yleinen.